Om oss

Vi har skapat den här sidan för att sprida information och hjälpa dig som lider av eller är anhörig till någon som lider av social fobi.

Fri från social fobi
Vi finns här för att hjälpa dig att ta steget mot ett liv fritt från social ångest.

Det värsta med social fobi är inte att så många mår dåligt, utan att så många mår dåligt trots att de skulle kunna må bra. Med rätt behandling i form av KBT kan du som är motiverad att bota din sociala fobi bli fri från symtom inom loppet av några veckor.

Det är inte ett ouppnåeligt  mål att människor ska vakna upp och må bra i själen, men för att det ska hända är det viktigt att vi börjar prata om vad det är som gör att vi mår dåligt.

Att ta steget och söka hjälp för social fobi kan vara svårt eftersom kontakt med andra människor och att fråga efter hjälp ibland är en del av problemet för dig som lider av social fobi. En uppmuntrande tanke kan vara att psykologer möter människor som har liknande svårigheter som du varje dag. Det finns också möjlighet att få behandling via nätet. I den här typen av behandling kommer du få träna i att ta kontakt med andra människor och att utsätta dig för sociala situationer med hjälp av ett onlineprogram som är baserat på KBT.

Vi skapade socialfobi.info för att hjälpa alla människor som lider av social fobi i det tysta.

Om du som läser det här misstänker/lider av social fobi eller har någon anhörig som gör det och har frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Psykologerna som tar hand om din fråga har tystnadsplikt och försöker alltid återkomma till dig så snart som möjligt.

Är du psykolog eller behandlare och läser det här är vi alltid intresserade av dina åsikter och erfarenheter. Vi försöker hålla sidan uppdaterad med nyheter och forskning inom social fobi. Hör gärna av dig om du har feedback eller vill bidra med innehåll till sidan.

Ni kan hjälpa oss i vårt mål att informera genom att gilla oss på FaceBook och Google plus.

Tack för ditt besök och välkommen tillbaka!

Kontakt:

Mejla oss här!