Slå dig fri från din sociala fobi, vi hjälper dig genom självhjäp!

Social fobi kan vara ett stort handikapp för den som drabbas. Vardagen kan kännas inskränkt och sådant som för andra tycks vara hur enkelt som helst kan kännas oöverstigligt. 

Vi hjälper dig med din sociala ångest.
Vi hjälper dig med din sociala ångest.

Men med rätt hjälp är det faktiskt relativt enkelt att bli av med sin sociala fobi och leva ett liv fritt från ångest. Vi kommer inom ett par veckor lansera ett självhjälpsprogram för dig som lider av social fobi.

Programmet kommer genomföras online och du väljer själv om du vill vara anonym eller inte. Under programmets gång kommer du ha stöd från en psykolog när du känner att du behöver det. Du kommer även få lära dig strategier för hur du hanterar ångest som kan uppkomma i samband med social fobi.

Programmet är fortfarande i betaversion och helt kostnadsfritt. Om du vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi kommer försöka ta in så många som möjligt i programmet, men då det genomförs med hjälp av psykologstöd kan vi inte garantera att det inte blir en viss väntetid. Anmäl därför ditt intresse redan idag!

Anmäl mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *