Tre välkända artister med social fobi

När du har social fobi kan du känna dig ensam i tron att du är den enda som tycker att det är svårt med sociala situationer. Social fobi är i själva verket mycket vanligare än många tror och är faktiskt den vanligaste ångestproblemet som personer lider av.

Du är långt ifrån ensam i att tycka att det är svårt i sociala situationer. Här är tre välkända människor som också hade det svårt i sociala situationer.

Monroe

Marilyn Monroe: Den välkända artisten och modellen hade svårigheter med ångest och nedstämdhet under sin karriär. Hon var känd för att vara reserverad och osäker i sitt privatliv och gillade inte sociala situationer.

 

Depp

Johnny Depp: En av de absolut kändaste skådespelarna idag har även svårigheter med social ångest. Med hjälp av avslappning och terapi har Johnny Depp lärt sig hantera sin sociala fobi men han upplevs ändå stundtals som otrevlig då hans sociala fobi gör det svårt för honom att ibland svara på frågor under intervjuer.

Tosh

Daniel Tosh: Komiker och TV-personligheten Daniel Tosh har varit öppen med sina svårighet med social fobi. Med hjälp av att skapa en ny personlighet i sina roller klarar han av att hantera sin sociala fobi när han är med i TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *